Правец Резидънс

“Правец Резидънс” е част от инвестиционната програма на “Агролхол” АД, реализирана чрез дъщерното дружество “Тера Тур Сервиз” ЕООД.

– “Тера Тур Сервиз” ЕООД е вписано в търговския регистър на Агенцията по вписванията с ЕИК 040902318 със седалище и адрес на управление гр. София. София 67А “Постоянство” № 67А Изпълнителен директор – Лачезар Николаев Тодоров.

– За повече от десет години дружеството концентрира дейността на холдинга директно и чрез своите дъщерни дружества, извършващи както инвестиционна дейност, така и последващата експлоaтация.

— “Правец Резидънс” е неразделна част от Правец Голф & СПА Резорт, който се намира на 50 км от София – лесно достъпен, само на 30 мин. по магистрала Хемус и същевременно достатъчно далеч от забързания живот на града. Комплексът предлага спокойна и релаксираща атмосфера за отдих или работа, със спираща дъха гледка към езерото, голф игрището и живописните склонове на Стара планина.

– Различните видове недвижима собственост – къщи и апартаменти са приятно интегрирани сред парковите алеи на комплекса, предоставяйки релаксираща атмосфера и живописни гледки на своите обитатели, давайки им възможност да се насладят на спортните съоръжения и заведенията на хотела, боулинг и развлекателения център и голф игрището в непосредствена близост. Собствениците на имоти в “Правец Резидънс” могат да се възползват от огромен брой услуги, предлагани в комплекса.