Правец Резидънс

 

Правец Резидънс е интегрирана част от RIU Pravets Resort, който се намира на 50 км от София – лесно достъпен, само на 45 мин. по магистрала Хемус и все пак достатъчно отдалечен от забързаното ежедневие на големия град.

Правец Резидънс е част от инвестиционната програма на “Агролхолд” АД, реализирана чрез дъщерното дружество “Тера Тур Сервиз” ЕООД. “Тера Тур Сервиз” ЕООД е вписано в търговския регистър на Агенцията по вписванията с ЕИК 040902318, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. “Постоянство” № 67А.  Дружеството се представлява от Изпълнителен директор – Лъчезар Тодоров.

Собствениците на имоти в Правец Резидънс могат да се възползват от голям брой услуги на територията на комплекс RIU Pravets Resort

– „Правец Резидънс“ е неразделна част от Правец Голф & СПА Резорт, който се намира на 50 км от София – лесно достъпен, само на 30 мин. по магистрала Хемус и същевременно достатъчно далеч от забързания живот на града. Комплексът предлага спокойна и релаксираща атмосфера за отдих или работа, със спираща дъха гледка към езерото, голф игрището и живописните склонове на Стара планина.

– Различните видове недвижима собственост – къщи и апартаменти са приятно интегрирани сред парковите алеи на комплекса, предоставяйки релаксираща атмосфера и живописни гледки на своите обитатели, давайки им възможност да се насладят на спортните съоръжения и заведенията на хотела, боулинг и развлекателения център и голф игрището в непосредствена близост. Собствениците на имоти в „Правец Резидънс“ могат да се възползват от огромен брой услуги, предлагани в комплекса.